login
Digiscrap Digitaal scrappen

Achter de schermen

Conversatie gestart op Wekelijkse Digi-uitdagingen

Jullie hebben al gemerkt dat de wekelijkse uitdagingen stil liggen. We zijn achter de schermen aan het werk om de uitdagingen te vernieuwen.

We hebben een tijd lang de wekelijkse uitdagingen geprobeerd, maar we zijn niet geheel tevreden over hoe dit loopt.
Enerzijds kost het onze designers veel tijd, want ze moeten toch iedere week een nieuwe uitdaging verzinnen, vormgeven en bijhouden.
Daarnaast merken we dat voor veel van jullie de termijn van een week lang niet altijd haalbaar is. En dat is jammer, want we vinden het juist leuk om zoveel mogelijk deelnemers te hebben. Meedoen aan scrap uitdagingen moet vooral leuk, gezellig en haalbaar zijn.
En dus zijn we druk bezig om de uitdagingen opnieuw op te zetten.

Ondertussen zijn we heel blij dat @Eileen van Happy Scrap Arts haar Masker uitdaging door laat gaan. Zodat het niet helemaal stil wordt hier.

Als jullie tips, wensen of ideeŽn hebben, laat het gerust weten. Welk soort uitdagingen doe je bijvoorbeeld graag?
Met feedback zijn we blij, want we maken de uitdagingen tenslotte voor jullie. 

Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=8091.0
#1 - 13-03-2020, 17:10:17

ja zou goed zijn als jullie ons vertellen wat jullie graag zouden zien, en hoe vaak een uitdaging.

Ik ben aan de beurt volgende week, hopelijk doen jullie mee met de wekelijkse uitdaging.
#2 - 13-03-2020, 18:22:29

Ik ben ook erg benieuwd wat jullie leuk vinden als uitdaging en hoeveel tijd er tussen uitdagingen moet zitten om het haalbaar te houden. Bijv. meerdere uitdagingen tegelijkertijd, maar dan wel met een maand looptijd?
#3 - 13-03-2020, 18:40:11

Nu vragen jullie wat, een week is wel kort voor mij zo af en toe.
Een maand met meerdere soorten uitdagingen is misschien uit te proberen hoewel de vorige versie van uitdagingen natuurlijk ook zo iets was en er ook niet bij alles evenveel en even trouwe op gereageerd werd.

Maar ik snap ook dat het voor jullie vele male leuker is als er veel mensen op reageren.
Ik denk dat het gewoon weer een keer uitproberen is of het nu wel aanslaat.
Voorkeur voor uitdagingen heb ik eigenlijk niet, alleen echt zoals de afgelopen keer met foto's maken dat is niet mijn sterkste kant en ik heb helaas niet heel veel tijd om zulk soort dingen te doen.
#4 - 13-03-2020, 21:40:07

Tjaa daar vragen jullie wat; het is merkbaar dat de animo voor de uitdagingen niet groot is. In welke vorm het ook gegoten wordt, de animo zal naar mijn mening niet veel groter worden. Ik vrees dat het forum niet voldoende bezocht wordt. Ik persoonlijk vind uitdagingen leuk om te doen en doe dan ook altijd mee. Een uitdaging naar eigen voorkeur en/of wens is niet echt een uitdaging meer; voor uitdagingen moet je af en toe buiten je comfortzone treden en dat is goed. Net als piep vind ik een uitdaging waar foto's voor gemaakt moeten worden niet zo leuk, maar ook daar doe ik dan mijn best voor. Ik heb de maandelijkse uitdagingen meegemaakt, dat werkte niet meer, nu de wekelijkse uitdagingen, dat heeft ook niet meer mensen aangetrokken om mee te doen. Sommige weken zelfs slechts 1 of 2 deelnemers, dat is voor jullie als designers ook niet leuk meer. Ik stond al op het punt om een punt achter de uitdagingen te zetten voor dit forum. Ik vind het ook niet zo eerlijk tegenover jullie; ik heb al ruim een jaar niets meer in de winkel gekocht en werk met de kits die ik daarvoor gekocht heb en met freebies en de prijsjes die ik won met de uitdagingen.  Heel begrijpelijk dat dit voor jullie designers niet leuk is.
Ik vrees dat jullie niet veel aan mijn antwoord/reactie hebben.
#5 - 14-03-2020, 09:44:26

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

xx
Schaduw ergens achter zetten in PSE

Gestart door JokeM Gepost op Photoshop Elements (PSE)

1 Reacties
2168 Gelezen
Laatste bericht 13-01-2009, 21:12:04
door Anita