Digiscrap Digitaal scrappen

Hoe plaats je een layout en welke regels horen daarbij

Conversatie gestart op De Galerie

Nieuw!
Hoe plaats je een layout en welke regels horen daarbij

In de Galerie kun je jouw ontwerpen tentoonstellen zodat andere leden ze kunnen zien, er op kunnen reageren en er inspiratie door op kunnen doen. Of misschien wil je juist verder op weg geholpen worden met je layout. Het kan allemaal.

Layouts kun je in de galerie plaatsen als je geregistreerd bent bij Digiscrap. Dit is geheel vrijblijvend. Jouw gegevens worden alleen voor de registratie gebruikt. Niet geregistreerde bezoekers kunnen geen persoonlijke informatie bekijken.

Regels bij het plaatsen van een layout
Digiscrap kent een open galerij. Voel je vrij je layouts te posten zonder rekening te houden met het feit of de gebruikte elementen al dan niet uit onze winkel komen. We vinden het vooral belangrijk dat je een plek hebt waar je al je layouts kunt plaatsen en aan de wereld kunt laten zien. Het is leuk als er actief wordt gereageerd op elkaars layouts, om te leren van elkaar of om gewoon te genieten van leuke feedback!

Om het voor iedereen leuk te houden hanteren wij een "Fair use policy" voor onze galerie:
  • Je mag maximaal 4 layouts per dag plaatsen.
  • Wij verwachten daarnaast dat je 2 reacties op layouts van anderen plaatst voor elke layout die je post.
  • Vermeld bij je layout de credits van producten en foto’s die je hebt gebruikt. Gebruik hierbij alleen de naam van de designer/fotograaf en de productnamen. Links en verwijzingen naar andere websites zijn niet toegestaan.
  • Plaats geen linkjes in de galerie, behalve naar de layout die je scraptlift of materialen in de Digiscrapwinkel.
  • Kopiëren of hergebruiken van informatie of layouts van deze website (Digiscrap.nl) is uitsluitend toegestaan na toestemming van de eigenaar.
Op deze manier houden wij de inspiratiegalerie levendig en vooral leuk voor iedereen. Doe jij ook mee?

Een layout plaatsen in de Galerie doe je als volgt:
Klik op Galerie in het hoofdmenu en vervolgens op Mijn Layouts.
Bij Mijn Layouts zie je alle ontwerpen die door jou in de Galerie zijn geplaatst. Uiteraard is deze pagina leeg wanneer je nog niets hebt gepost.
Onderaan deze pagina vind je een link met de tekst  layout toevoegen (Maximaal 250kB groot). Klik hier op om een layout aan de Galerie toe te voegen.
In het daaropvolgende scherm moet je een aantal gegevens invullen en de juiste categorie selecteren waar de layout geplaatst moet worden. Met dit laatste gaan we beginnen (als je eerst de titel invult, verdwijnt die weer als je een categorie kiest, dus eerst de categorie kiezen). Bij Categorie: selecteer je de juiste categorie.
Nu gaan we de overige gegevens invullen. Bij Naam: de naam van het ontwerp, bij Beschrijving: een duidelijke omschrijving over dit ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan waarom je deze layout hebt gemaakt en waarom je het op deze manier hebt ontworpen.
Je mag hier ook de credits vermelden van het gebruikte materiaal (dus naam van de ontwerper/fotograaf en de productnaam), maar dat ook een eindje verderop (zie verder in deze gebruiksaanwijzing)
Daaronder vind je het veld Sleutelwoord: en hier kun je een specifiek woord plaatsen waarop jij wilt dat de layout in de Galerie wordt gevonden. In het geval van een van de uitdagingen dien je het sleutelwoord van die uitdaging te vermelden om mee te dingen voor de mooie prijzen.
Nu kunnen we de layout gaan selecteren. Dit doe je bij het veld Layout uploaden. Klik hier op de knop Bladeren.. om de layout op jouw computer te selecteren. Let op! Deze layout mag maximaal 250kB groot zijn.(voor verkleinopties zie bijv. dit topic). Selecteer de layout en klik op OK.
Als laatste staan er 3 regels bedoeld voor de credits van het gebruikte materiaal. Hier is het de bedoeling dat je het gebruikte materiaal benoemd als je dit nog niet hebt gedaan bij de beschrijving van de layout.
Bij de Aanvullende opties kun je aangeven of je een notificatie wilt ontvangen wanneer iemand een reactie plaatst bij jouw layout. Dit is uiteraard wenselijk en staat daarom standaard aangevinkt.
Wanneer je alles correct hebt ingevuld kun je op Layout toevoegen. Maximaal 250kB groot  klikken. De layout wordt nu in de Galerie geplaatst.

De beheerder behoudt zich het recht voor gebruikers, informatie, layouts of andere zaken zoals hierboven omschreven, van deze website (Digiscrap.nl) te verwijderen zonder voorafgaande correspondentie indien de beheerder dit nodig acht.


Veel plezier op Digiscrap.nl

Met vriendelijke groeten,
Het Digiscrap Team


Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=7329.0
#1 - 25-01-2018, 15:40:33
« Laatst bewerkt op: 31-07-2018, 13:27:15 door Vincent »

Dank je wel voor de informatie, ik wilde al vragen of er ook layouts geplaatst mochten worden met ander materiaal dan van de digiscrapwinkel; mijn vraag is hierbij dus beantwoord  :good1:
#2 - 25-01-2018, 17:04:26

Wat fijn, die heldere uitleg!

Nog een tipje van mij: in de winkel vind je een action om een layout met enkele simpele klikjes op te slaan onder de 250kB zonder dat deze wazig wordt.
..niet dat ik daar zelf mee worstelde ofzo  :whistle:

De action heet Resize for web-Action en is helemaal gratis (met dank aan Eveline van Lenthe Designs!  :flowers1:).
#3 - 25-01-2018, 20:15:02

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

clip
In plaats van een kraammand

Gestart door fenny Gepost op Overige digitale projecten

2 Reacties
10827 Gelezen
Laatste bericht 30-07-2012, 22:35:28
door fenny
xx
help! Hoe plaats je iets nu goed in de galerie?

Gestart door Maaike PGD Gepost op De Galerie

26 Reacties
17080 Gelezen
Laatste bericht 15-07-2018, 20:23:18
door Maaike PGD
xx
Regels masker uitdaging

Gestart door Eileen Gepost op Maandelijkse masker uitdaging

30 Reacties
53894 Gelezen
Laatste bericht 06-02-2022, 19:15:11
door Eileen
xx
Regels surprise uitdaging

Gestart door Eileen Gepost op Surprise uitdaging

0 Reacties
21202 Gelezen
Laatste bericht 14-10-2015, 15:46:00
door Eileen