Digiscrap Digitaal scrappen

feedback

Conversatie gestart op De Galerie

Beste mensen,
Ten eerste weet ik niet onder welk onderdeel van het forum ik dit zou moeten plaatsen maar er moet me iets van het hart.
Wat me opvalt is dat het lijkt alsof er minder (of niet), behalve dan door de designers ed.,
feedback gegeven word op LO die geplaatst worden. Persoonlijk zou ik het fijn vinden als ik zou horen wat mensen vinden wat anders of beter kan. Zelf zit je vaak zo lang te "prutsen" dat je niet helemaal objectief meer naar je eigen werk kan kijken en het zou dan fijn zijn als iemand anders er iets over kan zeggen. En natuurlijk is het fijn om te horen als het mooi is maar van opbouwende kritiek kan je groeien.
Zelf ben ik overigens ook bij tijd en wijle niet heel actief hoor dus ik reken het mezelf ook aan :laugh:
Misschien is het een idee om voor elke LO die je plaatst je ook een commentaar moet geven op een page van iemand anders. Dit is het geval bij een andere scrapsite en eigenlijk weet ik niet of dit echt werkt. Maar het is voor mij iig een stok achter de deur om als ik iets plaats even de galerie te doorlopen.

Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=6594.0
#1 - 21-01-2016, 11:50:15

Ik ben blij met jouw feedback Aliba, en ik ben het met jou eens dat het heel fijn is om reacties en opbouwende kritiek te krijgen. Het was ons ook al opgevallen, wij zijn ermee bezig om inderdaad wat meer aktie/reactie in de galerie te krijgen. Het heeft onze aandacht.

Je brengt me trouwens nu op nog een idee: een feedback-board in het forum  :good1:
#2 - 21-01-2016, 13:09:08

:-)
#3 - 21-01-2016, 23:10:46

Ik vind het een goed idee, Aliba! Er is inderdaad weinig activiteit in de galerie.

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik inderdaad in de galerie probeer alleen maar positief te reageren. Er zijn altijd mensen die kritiek (hoe opbouwend ook) niet kunnen waarderen, of mensen die het niet verwachten, waarvoor het een domper is omdat ze al heel trots waren op wat ze gemaakt hadden.
Nu hebben we hier wel een apart plekje voor in de galerie, de "Ik wil een tip" galerie. Hier kan je een layout plaatsen waar je mee bent vastgelopen, niet weet wat er mist, of denkt; het is het NET niet.... Hier kunnen andere scrappers dan hun mening, tips en adviezen geven.
#4 - 24-01-2016, 16:05:36
Groetjes Eveline

ja ik vind dit ook een goed idee.

Je mag natuurlijk ook altijd in de beschrijving zetten dat je graag feedback krijgt.
#5 - 28-01-2016, 20:34:22
« Laatst bewerkt op: 28-01-2016, 20:36:42 door Eileen »

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter