Digiscrap Digitaal scrappen

Jaarwisseling met Lotje66

Conversatie gestart op Uitdaging op verzoek

Wij hebben Lotje uitgedaagd om haar jaarwisseling in een layout te verbeelden. Daar had ze dus maar even de tijd voor. Maar dat is niet te zien! Dank je wel voor het aannemen van deze uitdaging Lotje. En voor je verhaal bij je prachtige uitwerking!Hierbij mijn LO voor deze leuke uitdaging!

Deze jaarwisseling zijn wij thuis gebleven omdat het voor Rox de eerste keer was. Ze is nu 9 maanden en het is een schatje, ook lekker eigenwijs zoals je bij een teckel kan verwachten. Op het moment is ze ook heel aanhankelijk en wil ze graag bij je liggen en aangehaald worden. Daarom vonden wij het ook geen goed idee om ergens anders naar toe te gaan met oudjaar en met haar lekker rustig thuis te blijven. Op zaterdag hebben wij bij ons gezellig met familie genoten van allerlei heerlijke tapasgerechtjes. Rox is dan ook heel enthousiast en vindt het leuk om iedereen te zien en volop aandacht te krijgen. Gisteravond met oudjaar rustig samen thuis met Rox.  Relaxen op de bank met een glaasje wijn en wat hapjes de eindejaar conference van Youp van het Hek gekeken. Tussendoor natuurlijk knuffelen en spelen met Rox en proberen haar wat af te leiden van de eerste knallen. Ze reageerde gelukkig niet al te heftig. Ze merkte wel dat er wat ging gebeuren en dat het anders was dan normaal. Voor het aftellen de champagneglazen klaargezet en voor Rox een balletje met wat snoepjes. Na het "rustig" laten knallen van de bubbels vond Rox de kurk interessanter dan het balletje. Toen begon het echte knallen en dat vond ze toch niet echt leuk, ze probeerde zich te verstoppen en wist even niet waar ze zich het meest op haar gemak voelde. We hebben het geluid van de televisie harder gezet, de rolluiken hadden we al dicht gedaan voordat het echte vuurwerk zou beginnen. Ze wilde ook niet met haar balletje spelen of opgepakt worden en ze was echt onrustig, zo zielig. We hebben haar in haar bench gedaan met een deken erover, dat is toch haar meest veilige plekje. En zelf rustig blijven natuurlijk. Uiteindelijk kwam ze er weer uit en heeft ze toch bij ons op schoot gelegen. Tussendoor wel alles in de gaten blijven houden. Gelukkig heeft het bij ons niet te lang geknald met vuurwerk en is ze uiteindelijk ook gewoon gaan slapen. De rest van de nacht is alles goed gegaan en vanmorgen was ze weer lekker blij en vrolijk. Nu weer een nieuw mooi jaar voor de boeg waarin we hopelijk nog lang mogen genieten van onze Rox. Volgende week is het alweer een jaar geleden dat we Linn af moesten geven, zo verdrietig. Hopelijk wordt Rox gezond oud bij ons en duurt het nog heeeeel lang voordat we afscheid moeten nemen.

Voor iedereen de beste wensen en een heel creatief 2018!

Groetjes, Charlotte


Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=7313.0
#1 - 04-01-2018, 11:49:11

wat een prachtige layout en een mooi verhaal ook. Dank je voor het delen Charlotte
#2 - 05-01-2018, 10:04:48

Wat een prachtige layout, Charlotte!  :clap1: Mooi verhaal ook! Ik ben blij dat het zo goed gaat met Rox!
#3 - 05-01-2018, 11:47:33

Wat een leuke pagina is het geworden! Hopelijk is Rox inmiddels de bibbers kwijt.
#4 - 05-01-2018, 20:45:32

Mooie LO en verhaal Lotje, fijn dat Rox het enge vuurwerk redelijk goed doorstaan heeft, wel een slim plan om thuis te blijven voor hem.
Voor onze Tirza (eind deze maand 1 jaar) was het ook de eerste keer en ze heeft het gelukkig zonder problemen doorstaan
#5 - 06-01-2018, 08:40:23

Wat leuk om zo jullie oud&nieuw mee te kunnen volgen in de LO. En Rox is een schatje!

#6 - 06-01-2018, 23:14:54

Dankjewel voor jullie lieve reacties  :byebye1:
#7 - 20-01-2018, 11:27:13

Wat een mooie en zoveel aan foto's etc. hier Lotje
#8 - 02-03-2018, 22:01:37

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter