Digiscrap Digitaal scrappen

Leercentrum => Digiscrap tips, trucs en vragen => Scraps afdrukken => Topic gestart door: Eucalypta op 03-02-2013, 13:04:59

Titel: Printen van een subway art poster in Nederland?
Bericht door: Eucalypta op 03-02-2013, 13:04:59
Ik ben lid van de Daily Digi en had deze keer een bonus. Capturingmagic doet van alles over en met Disney. Hoe erover te scrappen, waar de beste foto's te nemen etc. Nu heeft ze een poster laten maken met word-art samen met Little Butterfly Wings over Princessen.

Ik wil ze graag laten afdrukken in Nederland en laten versturen naar mijn dochter die net bevallen is van een klein prinsesje die Amaury heet en waar het fantastisch aan de muur in haar kamertje zal staan. Kleine meisjes moeten al vroeg weten dat ze eigenlijk prinsesjes zijn ;-)

Weet iemand van jullie een printer die per stuk 40x50 print? Zoals je kunt lezen is het hier niet zo duur om het te laten printen en een lijstje er omheen te doen. Ik ben er op voorbereid dat het in Nederland duurder zal zijn.
Titel: Re: Printen van een subway art poster in Nederland?
Bericht door: Vincent op 03-02-2013, 13:35:41
Je zou het eens bij Fotofabriek kunnen proberen..... Die printen in ieder geval ook posters.


PS Ik heb jouw bericht even aangepast. Beetje overtollige reclame weggehaald.
Titel: Re: Printen van een subway art poster in Nederland?
Bericht door: Eucalypta op 03-02-2013, 14:08:39
Okay Vincent bedankt!

Sorry ik was me er niet van bewust dat ik reclame maakte. Ik had nog zorgvuldig gekeken of het geen scrapsite was maar het gaat alleen over tips voor Disney vakanties.