login
Digiscrap Digitaal scrappen

template 365

Conversatie gestart op Project 365

Mijn vraag is eigenlijk gericht aan Hoentje, maar ik begrijp dat ik mijn vraag beter via dit forum kan doen, dan via een persoonlijk bericht. Dus bij deze.

Het lijkt me al een hele tijd leuk om een 365-dagen project te doen, maar nu m'n zwager en schoonzus sinds kort zijn geŽmigreerd, speelt dit nu weer heel erg bij mij.
Door dit iedere week door te sturen naar ze, blijven ze heel erg op de hoogte van juist de kleine dingetjes, die hier spelen.
Maar zoals gezegd ben ik hier al eerder mee bezig geweest. Ik vind de lay-out van Hoentjes 365-dagen project helemaal geweldig. Je hele boek is ook zů mooi geworden. Die kleurencombinatie past eigenlijk heel goed bij vrijwel alle foto's in elk jaargetijde.
Ik ben toen op zoek gegaan op internet naar de dingen die je gebruikt hebt, maar ik kwam er niet uit.
Mijn vraag is of je me misschien zou willen helpen? Het is niet m'n bedoeling om je na te apen en zelf met de eer te gaan strijken hoor.
Het liefst zou ik zo'n kant en klare template hebben, waar ik iedere week m'n foto's en tekst in zou kunnen plaatsen, ook gerust tegen vergoeding, maar als dat niet kan, dan zou ik ook al heel erg geholpen zijn als ik wist waar ik de materialen vandaan zou moeten halen.

En als dit helemaal niet gaat lukken, dan zou ik graag tips krijgen voor leuke templates voor dit project.

Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=4045.0
#1 - 02-09-2011, 20:46:08

Ja wat maakt zij mooie spullen hŤ? Ik ben ook fan hoor!
Vind de spulletjes ook geweldig en inderdaad de kleuren en de composities zijn prachtig!

Info over welke spullen er gebruikt worden kun je vinden bij de tekst onder de layout. Het staat of in de tekst, of bij: gebruikte materialen.
Als je dit googled zijn de spulllen meestal snel te vinden. Mocht je specifiek op zoek zijn naar iets wat niet duidelijk omschreven is, kun je het gerust vragen bij jouw reactie onder de layout. Of je zet in het topic 'hulp nodig zoek je iets' een berichtje. Dan kijken we of we je verder kunnen helpen.

hier http://winkel.digiscrap.nl/Project-365/ vind je ook leuke spullen om bij jouw 365 project te gebruiken.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen.

#2 - 07-09-2011, 13:09:04

Hoentje

ooo, wat een leuk berichtje is dit zeg, dank je wel voor je complimenten!  icon_redface De template heb ik gebaseerd op een template van Joey_M en verder veranderd zoals je misschien in de credits kunt lezen. Wat ik verder heb gebruikt aan papieren vind ik zelf ook erg mooi bij elk jaargetijde passen. Monique en ik (Mo & Mo Studio) hebben in onze winkel hier op Digiscrap wel de omslag die ik voor mijn boek heb gebruikt te koop staan en de maandstrips. Ik ben begonnen met een paperpack in die kleurtonen, maar dat is nog niet af.  icon_redface We hebben nog plannetjes voor andere elementjes voor het P365 project, dus dat komt er ook aan. Het zit er dik in dat we dan ook een template pack maken, dus als je nog even geduld hebt, kun je je hart ophalen in de winkel! Bedankt nogmaals voor je compliment en Anita jij ook bedankt voor je info.
#3 - 07-09-2011, 14:16:35

Bedankt voor jullie informatie! Ik ga het eens even op m'n gemak uitzoeken allemaal.
En ik ben uiteraard erg benieuwd wat Mo & Mo Studio hebben gemaakt. Het klinkt wel veelbelovend voor mij, dus ik hou het in de gaten!
Ik heb voor mezelf besloten dat ik nu nog gewoon berichtjes met nieuws naar m'n zwager en schoonzus doorstuur en dat ik vanaf het nieuwe jaar met dit project ga beginnen. Dus dan ben ik in ieder geval al helemaal voorbereid.

Groetjes,
Lydia
#4 - 09-09-2011, 17:43:59

Hoentje

Hartstikke leuk Lydia! En tegen die tijd dat jij ermee begint, hebben wij onze winkel hier inmiddels wel aangevuld met de P365 spullen. Misschien zit er dan wel iets tussen wat je voor je project zou willen gebruiken.

groetjes,
monique
#5 - 09-09-2011, 18:16:56

Beetje late reactie van mij, ik zie dit nu pas. Ik heb zelf mijn templates gemaakt. En voor volgend jaar zien ze er anders uit maar heb ik gewoon weer dezelfde templates gebruikt maar dan aangepast want ik weet helemaal niet meer hoe ik die gemaakt had haha.

En volgend jaar gebruik ik inderdaad de maandstrips en jaarstempels van Mo&Mo hier uit de winkel. Als er iemand nog een leuke weekaanduiding gaat verkopen hier in de winkel, dan denk ik dat ik die er ook bij koop, want die mis ik nog voor volgend jaar.

En ik heb dus alles nu al klaar. Templates gevuld met papers, data, maandstrips en soms al wat elementjes. Dat scheelt zoveel werk volgend jaar. Want een jaar gaat met ups en downs en ook met de downs is het belangrijk dat je de puf hebt om door te gaan. En als je zorgt dat het niet zoveel werk meer is, dan heb je meer kans dat het lukt

Mijn broer en schoonzusje wonen in TasmaniŽ. Ik deed het ook onder andere voor hun maar zij lezen het helaas nooit (althans, ze reageren er nooit op, ook niet toen ik stopte met het maken). Maar mijn schoonmoeder die hier 200 km vandaan woont en mijn tante 300 km, die lezen het elke week en die vinden het zo leuk om ons gezin te kunnen volgen op deze manier, dan missen ze toch minder.
#6 - 11-12-2011, 08:09:30

Ik zie net dat Madelief ook leuke weeknummers te koop heeft in de winkel., Bij de tijd heet die kit. Ik twijfel alleen of die stijl past bij de templates die ik heb gemaakt voor volgend jaar dus daar moet ik nog even over nadenken
#7 - 11-12-2011, 08:41:41

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

clip
Maandelijkse Template Uitdaging/Monthly Template Challenge

Gestart door Anja Wens Gepost op Template Uitdagingen

11 Reacties
8492 Gelezen
Laatste bericht 28-06-2020, 11:06:33
door Anja Wens
xx
Template Mo & Mo No.1_2

Gestart door janett Gepost op Photoshop

7 Reacties
7278 Gelezen
Laatste bericht 21-05-2014, 09:42:16
door janett
xx
Template

Gestart door Tamara Gepost op Paintshop Pro (PSP)

2 Reacties
3220 Gelezen
Laatste bericht 11-01-2011, 10:47:17
door Jellebelleke
xx
Help, een template

Gestart door Ankie Gepost op Hoe beginnen met scrappen?

4 Reacties
2975 Gelezen
Laatste bericht 27-10-2008, 21:49:53
door Nikkie