Digiscrap Digitaal scrappen

Leercentrum => Digiscrap tips, trucs en vragen => Overige tips en vragen => Topic gestart door: Inrama (Ineke) op 27-05-2010, 19:51:31

Titel: Misschien een idee
Bericht door: Inrama (Ineke) op 27-05-2010, 19:51:31
Ik ben een echte verzamelaar geworden van de scraps die hier worden verkocht. Maar ik zie door de bomen het bos niet meer wat ik wel en wat ik niet heb.
Elke keer als ik iets koop moet ik de boel nakijken en ik heb ze toch echt hier in een exel document op alfabet staan.
Nu dacht ik zo (de grijze hersen cellen waren even actief) is het misschien een idee om de scraps op alfabet of op nieuw binnen gekomen (per maand) te zetten.
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Vincent op 27-05-2010, 20:03:48
Hoi Ineke,

We hebben het er toevallig vandaag nog over gehad. Je praat overigens over scraps maar ik denk dat jij de materialen in de winkel bedoeld?

Het is een bekend 'probleem'. Dit is al bij de auteur van de winkel module gemeld alleen hij (de auteur) is erg traag van begrip (net zoiets als Oost-Indisch doof maar dan anders...) maar ik zal eens kijken of ik het zelf in een andere volgorde kan krijgen.

Als het is gelukt laat ik het weten.

Vincent
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Inrama (Ineke) op 27-05-2010, 20:16:33
Ik bedoel inderdaad al het matriaal die ik hier in de winkel kan kopen, ik vind ze allemaal geweldig en je weet ik heb er al een aantal in mijn bezit, en ben van plan om nog meer te kopen, maar niet in 1x hoor moet ook nog wat over houden voor andere dingen. Maar als je dit gerealiseerd  :_yeah: kan worden zou helemaal toppie zijn.
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Vincent op 27-05-2010, 21:31:08
Ik heb het nu aangepast.

Nu zijn alle items aflopend gesorteerd (dus nieuwste eerst/bovenaan) etc... en de datum staat er ook onder. Helaas komt er dan ook een tijd bij te staan maar dat kan ik niet veranderen.

Maar Ineke, bedankt in ieder geval voor het melden van deze bug. Ik heb mijn verandering ter goedkeuring naar de auteur verzonden maar hoe dan ook, het werkt voor ons.

Vincent
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Inrama (Ineke) op 28-05-2010, 07:54:31
Hey Toppie Vincent ik zal er vanavond even naar kijken sta nu op het punt om naar m'n werk te gaan.
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Inrama (Ineke) op 28-05-2010, 21:35:50
Het is voor mij nu overzichtelijker, ben nu bezig alles in een exel document te zetten en dan te vergelijken met wat ik al heb.
Ik denk dat er bij mij nu structuur in komt in wat ik allemaal bij jullie gekocht heb. In ieder geval bedankt.  :flowers1:
Titel: Re: Misschien een idee
Bericht door: Vincent op 28-05-2010, 23:02:00
Ik ben blij dat het een stukje werkbaarder is geworden. Voor het overzicht vn de nieuwe items in de winkel is het een hele verbetering.

Ik heb ook de categorieŽn bovenaan gezet wanneer je de winkel binnenkomt en dan de categorie 'alle producten' ook bovenaan.