Digiscrap Digitaal scrappen

Welkom bij Digiscrap => In the spotlight => Topic gestart door: Henny op 14-12-2017, 11:31:17

Titel: Femke met Pix + Prints
Bericht door: Henny op 14-12-2017, 11:31:17
Femke heeft haar bedrijfsnaam verander van Dutchdots naar Studio Pix + Prints. Hieronder verteld ze daar iets meer over ťn over zichzelf:

(https://digiscrap.nl/gallery/33/5558-141217112854.jpeg)

Hallo allemaal!

Mijn naam is Femke. Ik ontwerp sinds 2011 digitale scrapbook producten bij Digiscrap. Naast digitaal mag ik ook graag analoog werken. IdeeŽn die in mijn hoofd ontstaan werk ik aan de keukentafel uit op papier om ze vervolgens te verwerken tot iets tastbaars. De leukste uitdaging vind ik om producten te maken die digitaal worden verkocht en analoog worden toegepast. Printables zijn hier een mooi voorbeeld van.  De naam Studio Pix + Prints sluit daar heel mooi op aan "Pix" staat voor pixels = digitaal en "Prints" voor printen op papier/textiel/aardewerk/...  = tastbaar.

Om mijn nieuwe naam te vieren geef ik tot en met 31 december maar liefst 25% korting op het gehele Dutchdots en Studio Pix + Prints assortiment. Natuurlijk blijf ik gewoon doorgaan met het ontwerpen van digitale scrapbook producten voor in de Studio Pix + Prints webshop. De Dutchdots shop blijft ook gewoon bestaan want juist digitale scrapbook producten zijn goed te gebruiken op een analoge/hybride manier google maar eens op "hybrid scrapbooking" of scrap eens een mooie print voor op je T-shirt of een mok...

Kortom er zijn legio toepassingen te bedenken om meer te halen uit je digitale scrapbook bestanden... Ik wens jullie allen fijne kerstdagen en een voorspoedig en creatief 2018 toe!

Groetjes Femke a.k.a. Studio Pix + Prints