Digiscrap Digitaal scrappen

Anja Wens

Conversatie gestart op In the spotlight

Het is eind 2018 en Anja heeft net de laatste tips voor haar project 2018 op de site gezet. Een heel jaar lang, iedere maand tips en motivatie om je jaarboek zo goed mogelijk te maken en af te ronden. Het totale document is een prachtig naslagwerk geworden voor iedereen die in de komende jaren zoiets wil oppakken. Dank je wel Anja!
Een goede reden om haar eens in de spotlights te zetten!


 
ds_uitd_okt18.jpg


Door Anja:

Hallo allemaal,

Het hele jaar heb ik jullie voorzien van adviezen, tips en ideeŽn voor het maken van een Project2018 jaaralbum. Ik hoop dat jullie hier ook de komende jaren nog veel inspiratie uit kunnen halen.

Als afsluiter leek het ons leuk om mij eens nader aan jullie voor te stellen, want wie is nou  Anja?
Anja Wens, dat ben ik. Een Brabantse in hart en nieren, met een zwak voor Zeeland, BelgiŽ en het Verenigd Koninkrijk. Samen met mijn man, dochter en zoon woon ik in schoen- en lederstad Waalwijk. Ik heb een baan als boekhouder/belastingconsulent en houd heel erg van muziek.

Toen ik een peuter was, knutselde ik al. Kleuren, plakken, knippen en vouwen, ik vond het allemaal leuk. En ik hield ook van wol en stofjes. Dat ging niet altijd goed. Zo zette ik als vierjarige eens de schaar in de franjes van het tafelkleed. Haha.

De creatieve genen heb ik van mijn moeder. Zij is een talentvol coupeuse en knutselen werd bij ons thuis dan ook enorm gestimuleerd. En op de lagere school was de handwerkjuf mijn lievelingsjuf. Ondanks de invloed van deze twee creatieve vrouwen in mijn leven, is mijn voorkeur toch altijd uit blijven gaan naar papier. Via diverse omzwervingen kwam ik zoín 15 jaar geleden in aanraking met scrapbooking. Fotoís verwerken in albums op een creatieve manier vond ik geweldig. Maar in ons kleine huisje met een baby op komst was er haast geen ruimte om deze hobby uit te oefenen.

Inmiddels is het 2007 en via contacten op social media kom ik in aanraking met digitaal scrapbooken. Dat was het! Laptop op schoot en ik kon toch verder gaan met mijn hobby. Zo kwam ik bij Digiscrap terecht. Na een aantal jaren van layouts maken, fotoís bewerken, albums laten drukken, wilde ik het ontwerpen van kits ook eens zelf proberen. Van de Digiscrap designers kreeg ik veel tips en advies en zo kon ik in 2014 mijn eerste kit Quoteas in de winkel plaatsen.

Naast het scrappen en designen, ben ik tegenwoordig veel bezig met art journaling. Niet digitaal, maar met verf, inkt en andere materialen op papier. Ook ben ik me een aantal druktechnieken aan het eigen maken. Ik maak onder andere stempels en maak linosnedes. Vieze handen zijn een must voor mij. En die creatieve genen heb ik ook weer doorgegeven. Mijn zoon houdt van origami en dochter gaat wekelijks naar het pottenbakatelier van het plaatselijke kunstencentrum.

Zo weten jullie een beetje meer van mij. Ik ben benieuwd of jullie ook nog andere creatieve hobbyís hebben.
En omdat we 2018 over enkele dagen uitzwaaien, wil ik jullie de allerbeste wensen meegeven voor het nieuwe jaar. Ik wens jullie naast een gezond en liefdevol jaar ook heel veel scrapplezier in 2019. Als je een jaaralbum gaat maken, wens ik je daar succes mee. Komend jaar zullen er geen updates komen, maar als er vragen zijn, kun je die altijd in het topic stellen.

Groetjes, Anja


Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=7743.0
#1 - 27-12-2018, 09:44:05
Bijlagen:

Leuk stukje Anja, creativiteit zit bij jou ook echt in de genen, en wat leuk dat je dit aan jouw kids doorgeeft. Nog dank voor jouw leuke project life tips, ik krijg hierdoor weer superveel zin om volgend jaar weer een PL te gaan doen! 💐👍
#2 - 27-12-2018, 20:00:39

Leuk om je wat beter te leren kennen @Anja Wens:yes:

Mijn voornemen voor 2019 is om ook wat meer met papier en verf te gaan doen. Ik wil nu eindelijk wel eens zo'n gelli plate aanschaffen..
Nu alleen de tijd nog vinden... :confused:
#3 - 28-12-2018, 16:30:15

Leuk stukje heb je geschreven Anja, leuk om je wat beter te leren kennen!
Bedankt voor je inspiratie voor project life en natuurlijk hele fijne dagen en een geweldig 2019 voor jou (en je dierbaren)!
#4 - 28-12-2018, 19:39:10

Mijn voornemen voor 2019 is om ook wat meer met papier en verf te gaan doen. Ik wil nu eindelijk wel eens zo'n gelli plate aanschaffen..
Nu alleen de tijd nog vinden... :confused:
Ja doen @SonjaS ! Werken met de gelli plate is verslavend leuk.  :yes:  Als je tips wil, laat maar weten.
#5 - 28-12-2018, 21:06:30
Doe je mee aan mijn Template Challenges? - Anja Wens Designs - Would you like to join my template challenges?

Print

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

xx
Anja Wens Designs Grab Bag!

Gestart door Anja Wens Gepost op Acties en speciale aanbiedingen

2 Reacties
5969 Gelezen
Laatste bericht 01-05-2021, 13:16:42
door Femke SPPP
xx
Summerfest | Anja Wens Designs

Gestart door Anja Wens Gepost op Nieuwe releases

3 Reacties
7569 Gelezen
Laatste bericht 22-06-2018, 10:32:10
door Maaike PGD
clip
Snowflakes | Anja Wens Designs

Gestart door Anja Wens Gepost op Nieuwe releases

1 Reacties
5621 Gelezen
Laatste bericht 20-11-2020, 21:01:27
door piep
xx
Valentinedoodles | Anja Wens Designs

Gestart door Anja Wens Gepost op Nieuwe releases

3 Reacties
6252 Gelezen
Laatste bericht 13-02-2015, 22:04:40
door Jellie