Digiscrap Digitaal scrappen

Archief => Prullenbak => Go Planet Crea Days => Topic gestart door: Vincent op 19-06-2014, 17:02:07

Titel: Go Planet Expo Hall CreaDays Enschede 2014
Bericht door: Vincent op 19-06-2014, 17:02:07
(http://digiscrap.nl/images/beurzen/go-planet-creadays/go-planet-expo-hall-creadays-enschede-2014.jpg)

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 kun je Digiscrap Digitaal scrappen en Digiscrap Fotoservice vinden op de Go Planet Expo Hall Creadays beurs in de Go Planet Expo Hall in Enschede!

Ontdek ook op deze beurs wat je allemaal met Digitaal scrappen kunt doen! Maak kennis met de Digiscrap.nl (http://digiscrap.nl) designers of kom meer te weten over het toepassen van Digitaal scrappen in jouw fotoboek! Met Digitaal scrappen kun je natuurlijk nog veel meer doen: namelijk ontwerpen van een canvas of ansichtkaart. Je kunt het heel persoonlijk maken maar natuurlijk ook een professionele uitstraling geven. De mogelijkheden met Digiscrappen zijn bijna onbeperkt.

Wij geven jou graag Digiscrap instructies tijdens de beurs! Of bekijk een van de live demonstraties!

Een beursweekend vol met schitterende acties:
Tijdens de beide beursdagen verloten wij op de stand twee gratis fotoboeken van Digiscrap Fotoservice (http://fotoservice.digiscrap.nl). Want voor het afdrukken van jouw fotoboek moet je natuurlijk ook bij Digiscrap.nl (http://digiscrap.nl) zijn!

- Ook gaan we op Digiscrap.nl weer gratis toegangskaarten verloten.

Dit is de eerste editie van de Go Planet Expo Hall CreaDays. Laat je een weekend lang inspireren en creatief uitdagen door de enorme veelzijdigheid aan creatieve stands. Kom langs en ontdek nieuwe en oude creatieve technieken.

Creatief, inspirerend en gezellig; dat zijn de Go Planet Expo Hall CreaDays! Voor alle creatievelingen!

Meer informatie volgt natuurlijk binnenkort. Zet het in ieder geval alvast in jouw agenda!