Digiscrap Digitaal scrappen

Leercentrum => Digitale scrapprogramma's => GIMP => Topic gestart door: FransR op 13-07-2010, 16:55:59

Titel: Regels voor het schrijven van een artikel.
Bericht door: FransR op 13-07-2010, 16:55:59
Bij de DutchGimpers kan ik naar hartelust artrikelen schrijven, corrigeren en voorzien van eigen lay-out en plaatjes.
Hoe werkt dat in deze site?

Kan ik zelf een artikel plaatsen en hoe zijn dan de typografische regels en hoe zet ik er plaatjes in en hoe kan ik achteraf corrigeren?
Vragen en nog eens vragen, maar ik kan de antwoorden in de zoek-functie niet vinden.
Titel: Re: Regels voor het schrijven van een artikel.
Bericht door: Vincent op 18-07-2010, 09:48:44
Sorry Frans dat ik er nu pas op reageer.

Je hebt een tijd geleden een PM van mij gehad met de bedoeling wat de artikelen betreft. Onze leden hebben nu niet de mogelijkheid om artikelen te plaatsen. Ik kan je toevoegen zodat je artikelen toe kunt voegen en ook aan kunt passen. Voor de artikelen wordt de standaard editor gebruikt van het forum. Dus je hebt daarmee dezelfd mogelijkheden als bij een bericht in het forum.

In het forum kun je natuurlijk ook de tutorials plaatsen bij http://digiscrap.nl/gimp-scraplessen/ (http://digiscrap.nl/gimp-scraplessen/) maar dan moeten wel de afbeeldingen die je gaat gebruiken op onze server komen te staan. Dit om te voorkomen dat we de afbeeldingen na verloop van tijd kwijt zijn. Dit geldt uiteraard ook voor de artikelen.

Het geldt overigens voor alle leden van Digiscrap. Wil je tutorials maken dan zijn wij daar uiteraard heel blij mee. Laat het dan even weten middels een PM aan mij zodat ik jou de goede rechten kan geven.

Vincent