Digiscrap Digitaal scrappen

 


Voor Vincent en Anita
Vorige layout | Volgende layout
Beschrijving: Tjonge jonge, alweer vijf jaar geleden dat jullie met Digiscrap zijn begonnen. In maart ben ik zelf vijf jaar lid van Digiscrap, toen bestond Digiscrap dus nog maar vier maanden. Daarmee behoor ik vast tot een klein groepje van de oudste nog actieve leden van Digiscrap.

In het begin kreeg je punten voor elke lo die je plaatste en elk commentaartje dat je gaf. Met die punten kon je dan sparen voor scrapspulletjes in de winkel. En van de eerste dingen die ik kocht waren regenlaarsjes en een paraplu van Scraponamic.

Ik wil Vincent en Anita niet alleen feliciteren met het vijfjarig bestaan van Digiscrap, maar vooral ook bedanken. Ik heb hier zoveel geleerd. Sommige mensen hebben het digitaal scrappen echt tot een kunst verworven. Tot die mensen behoor ik niet. Ik heb het wel geprobeerd maar ik kan daar niet goed genoeg voor scrappen. Ik gebruik het scrappen vooral doelmatig, op de fotoboeken van mijn kinderen op te leuken en sinds vorig jaar voor mijn fotodagboek (365 project). Maar van de mensen die het zo goed kunnen heb ik wel heel veel geleerd. Zonder Digiscrap zou ik niet kunnen doen wat ik nu doe met mijn foto albums, dus daarvoor bedankt. Ook heb ik een keer een prijs gewonnen en nu hangen er drie prachtige canvasdoeken aan mijn muur, ook daarvoor heel erg bedankt.

Naast een scrapsite is het ook een soort sociale ontmoetingsplaats van mensen met dezelfde interesses. Er wordt hier lief en leed gedeeld. Dat ook dit hier mogelijk is, daarvoor wil ik Vincent en Anita ook bedanken.

Dus lieve Vincent en Anita: BEDANKT EN GEFELICITEERD

Ook ik heb een lootje voor jullie gemaakt en de credits gaan uiteraard naar CentaniDesigns, met de kit Enjoy
layout statistieken:
Aantal keer bekeken: 514
Totaal favorieten: 2 Wie heeft deze als favoriet
Sleutelwoord: dsjubileum5 
Gepost door: Sharon 01-11-2012, 16:54:17

Waardering: De layout is nog niet gewaardeerd.
Delen


layout Links Codes
BB Code
BB Medium Image Code
0 Leden en 1 gast bekijken deze layout.
Gerelateerde layouts
A little love (Voor Hoentje en Anita)


Reacties (9)
Gepost door: Dien
Voor Vincent en Anita


Reacties (10)
Gepost door: Eveline
Anita en Vincent


Reacties (9)
Gepost door: Gast
Sept.2016 - Voor jullie Anita , Almer, Kirsten , Indra.


Reacties (2)
Gepost door: MemmieNelleke

Reacties
Gast
02-11-2012, 12:56:55
Leuke layout Sharon, en wat heb je er een leuke tekst bij geschreven, echt heel leuk om te lezen! Leuk ook dat jij al zo lang lid bent!
Anita
Forumbeheer
Godin
*
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 7.347Bekijk profiel WWW
01-11-2012, 22:11:28
Haha, geweldig Sharon, en dan ook nog met dat fotootje... geweldig dat je zoveel moeite hebt gedaan hiervoor, en dan ook nog met spullen van mij....slik
Ik kreeg een traan in mijn oog bij het lezen van jouw tekst. Ja jij bent er eentje van de harde kern zoals ik altijd zeg  :sortof:
Wij voelen ons enorm vereerd, ik wil ook zeggen dat wij natuurlijk nog bestaan mede dankzij jullie, leden zoals jij lekker actief en er altijd wel even zijn, dat doet ons zo goed. Ik heb echt het gevoel (ook door p365) dat ik meelees met een stukje van je leven.

Enorm bedankt voor dit mooie gebaar Sharon. Dikke kus. Ik ga ze morgen allemaal uitprinten en dan in de kamer ophangen whoehoeeee!!!!!
Vincent
Forumbeheer
Goeroe
*
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 4.316


Site beheerder


Bekijk profiel WWW
01-11-2012, 19:34:14
Wat heb je dat toch mooi beschreven Sharon. Echt fijn dat je al zo lang actief bent op Digiscrap. Digiscrap is echt 'n kweekvijver geworden voor Designers. Er zijn toch 'n aantal designers ontstaan op Digiscrap.nl en daar zijn we best trots op. Trots omdat wij iedereen een kans kunnen geven. Of je nou 'goed' bent of niet. Het gaat er ook niet om of je 'goed' bent maar of je er plezier aan beleefd en dat omarmen wij. Juist het plezier dat iedereen eraan heeft en tegelijk de gezelligheid hier op de website maakt het zo bijzonder, ook voor ons! Deze mooie layouts in de galerie doen on ook heel erg veel. Echt hart verwarmend. Helemaal als er zo'n uitgebreid en persoonlijk verhaal onder staat. Ik hoop echt dat we jou nog heel lang op Digiscrap mogen blijven zien, naast natuurlijk alle andere leden!!! xxx

Ik vergeet helemaal te schrijven dat jouw LO echt gaaf is!! En die foto... ja zou kunnen ik heb 2 broers.... ;)
ViVre
Scrapkip
****
Offline Offline

Berichten: 501Bekijk profiel
01-11-2012, 19:02:12
Wat een gave foto heb jij weten te bemachtigen. Super  :cheer1:
nickel
Opperhoofd
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 1.442


Een dag niet gefotoshopt is een dag niet geleefd ;


Bekijk profiel WWW
01-11-2012, 18:15:30
Mooie kaart maaar ook je omschrijving vind ik helemaal to the point!
Margie
Creative Team
Held(in)
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 1.843Bekijk profiel WWW
01-11-2012, 17:16:58
Mooie kaart! leuk ook die foto!
Sharon
Held(in)
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 1.643Bekijk profiel
01-11-2012, 16:56:42
Oja, ik denk dat ik ook nog credits moet geven aan een familielid van jullie, ik denk een broer (kan dat?). Ik zocht een foto van jullie en toen kwam ik op een hyves site van iemand terecht en daar heb ik die foto gejat hihi

- Terug naar galerie


Powered by SMF Gallery Pro