Digiscrap Digitaal scrappen

Er gaat iets nog niet helemaal goed

Conversatie gestart op Forum/Galerie regels en helpdesk

nachtmol

Er gaat iets nog niet helemaal goed. Daarstraks wilde ik reageren op een topic, toen kreeg ik een errorpagina te zien.

Vervolgens naar de galerie getogen, gereageerd op een paar LO's, maar bij de laatste liep het vast, opnieuw proberen resulteerde in een pagina dat digiscrap.nl niet gevonden kon worden of een pagina waarop gezegd werd dat de verbinding geherinitialiseerd werd.

Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=2626.0
#1 - 06-04-2010, 18:27:44

Er gaat iets nog niet helemaal goed. Daarstraks wilde ik reageren op een topic, toen kreeg ik een errorpagina te zien.

Vervolgens naar de galerie getogen, gereageerd op een paar LO's, maar bij de laatste liep het vast, opnieuw proberen resulteerde in een pagina dat digiscrap.nl niet gevonden kon worden of een pagina waarop gezegd werd dat de verbinding geherinitialiseerd werd.

Bedankt voor het melden! Wanneer was dat? Was dat rond 18:00 ofzo? Dan kan dat dus kloppen. Onze webhoster was niet meer online en dan dus onze website ook niet meer. Dit duurde ongeveer 5 minuten. Even daarvoor (17:30 ~ 17:45 uur ofzo) was ik aan het prutsen en werd geconfronteerd met een fout in een vertaling waardoor er ook weer errors komen. De bewegende favicon werkt nu in ieder geval wel (in FireFox).... maar dat is een speeltje.

Ik ben benieuwd of de tijdstippen je aardig bekend voorkomen. Zo niet dan is er mogelijk iets anders aan de hand. Het error log is leeg, al zegt dat niet altijd alles....  :_armscrossed:

Nogmaals bedankt voor de melding!!

VIncent
#2 - 06-04-2010, 18:35:25
Droom niet je leven,
Leef je droom!

nachtmol

Ik ben om 10 voor 6 met het eten bezig gegaan, dus om kwart voor zes kan heel goed kloppen.
#3 - 06-04-2010, 18:50:17

Ik ben om 10 voor 6 met het eten bezig gegaan, dus om kwart voor zes kan heel goed kloppen.

Oke.... gelukkig. Dan zal het dat geweest zijn......  :smiley_toohot:
#4 - 06-04-2010, 18:51:56

Ren

Ik had een lo gepost, maar een foutje bij het sleutelwoord gemaakt. Toen ik dit ging herstellen kreeg ik nadat ik op bewerk layout had geklikt een foutmelding. Op terug geklikt om het nog eens te proberen, bleek dat mijn fout wel hersteld was. Ik dacht dit ga ik nog een keertje doen. Iets anders gewijzigd, weer op bewerk layout geklikt en weer de foutmelding, terwijl de wijziging wel doorgevoerd was.
Is mijn verhaal zo een beetje duidelijk? icon_redface

O ja, 't ziet er verder allemaal super uit hoor. Je hebt het weer goed gedaan!!! :good1:
#5 - 06-04-2010, 23:03:11
« Laatst bewerkt op: 06-04-2010, 23:07:53 door Jeannette S (Ren) »

O ja, 't ziet er verder allemaal super uit hoor. Je hebt het weer goed gedaan!!! :good1:

Dankjewel!

Jij natuurlijk bedankt voor het melden van de error. Wel is het handig voor mij dat je bij de eventuele volgende keer de fout even kopieert en dan plakt in een berichtje. Niet in alle gevallen krijg ik een (zelfde) foutmelding. 'Gelukkig' nu wel. Ik had 'm nog niet gezien maar kan het gelukkig zelf ook (re)genereren en dat is altijd handig.... Ik heb de fout doorgegeven dus daar zal een update voor komen vandaag of morgen hoop ik.

Vincent
#6 - 07-04-2010, 07:17:55

Wat mij nou opvalt, nadat het forum ff uit de lucht is geweest, dat als ik op 'citaat' klik in een topic en vervolgens mijn tekst ga typen, continue (bij elke letter die ik tik) de tekst verspringt en kan niet lezen wat ik typ. Als ik met de muis de cursor weer naar onder plaatst in het scherm, is het scherm rustig en alles leesbaar. Maar zodra ik weer ga typen dan stuitert alles weer. Heel irritant. Ik weet niet of hier een oplossing voor is?
#7 - 08-04-2010, 21:27:12

Wat mij nou opvalt, nadat het forum ff uit de lucht is geweest, dat als ik op 'citaat' klik in een topic en vervolgens mijn tekst ga typen, continue (bij elke letter die ik tik) de tekst verspringt en kan niet lezen wat ik typ. Als ik met de muis de cursor weer naar onder plaatst in het scherm, is het scherm rustig en alles leesbaar. Maar zodra ik weer ga typen dan stuitert alles weer. Heel irritant. Ik weet niet of hier een oplossing voor is?
Je bedoeld in het 'snel beantwoorden' veld?

Ik zie daar inderdaad iets raars bij het geven van 2 'enters' achter elkaar.
Daarna gaat het goed. welke browser gebruik jij? Hoentje melde dit ook al en ik zie het hier dus niet gebeuren. Bij IE8 niet en bij FF ook niet. Misschien dat het help om de browser cach te legen?

Vincent

Euh..... Nu zie ik het ook....... brrrrr wat irri........
#8 - 08-04-2010, 21:34:28

Wat mij nou opvalt, nadat het forum ff uit de lucht is geweest, dat als ik op 'citaat' klik in een topic en vervolgens mijn tekst ga typen, continue (bij elke letter die ik tik) de tekst verspringt en kan niet lezen wat ik typ. Als ik met de muis de cursor weer naar onder plaatst in het scherm, is het scherm rustig en alles leesbaar. Maar zodra ik weer ga typen dan stuitert alles weer. Heel irritant. Ik weet niet of hier een oplossing voor is?
Je bedoeld in het 'snel beantwoorden' veld?

Ik zie daar inderdaad iets raars bij het geven van 2 'enters' achter elkaar.
Daarna gaat het goed. welke browser gebruik jij? Hoentje melde dit ook al en ik zie het hier dus niet gebeuren. Bij IE8 niet en bij FF ook niet. Misschien dat het help om de browser cach te legen?

Vincent

Euh..... Nu zie ik het ook....... brrrrr wat irri........

Met compatibiliteitsweergave aan gaat het wel goed. Dus nog steeds het oude probleem. Het is een bekende bug in IE8 die door Microsoft niet wordt opgelost. In FireFox en veel andere browsers gaat het helemaal goed.
#9 - 08-04-2010, 21:47:17

Wat mij nou opvalt, nadat het forum ff uit de lucht is geweest, dat als ik op 'citaat' klik in een topic en vervolgens mijn tekst ga typen, continue (bij elke letter die ik tik) de tekst verspringt en kan niet lezen wat ik typ. Als ik met de muis de cursor weer naar onder plaatst in het scherm, is het scherm rustig en alles leesbaar. Maar zodra ik weer ga typen dan stuitert alles weer. Heel irritant. Ik weet niet of hier een oplossing voor is?
Je bedoeld in het 'snel beantwoorden' veld?

Ik zie daar inderdaad iets raars bij het geven van 2 'enters' achter elkaar.
Daarna gaat het goed. welke browser gebruik jij? Hoentje melde dit ook al en ik zie het hier dus niet gebeuren. Bij IE8 niet en bij FF ook niet. Misschien dat het help om de browser cach te legen?

Vincent

Euh..... Nu zie ik het ook....... brrrrr wat irri........

Met compatibiliteitsweergave aan gaat het wel goed. Dus nog steeds het oude probleem. Het is een bekende bug in IE8 die door Microsoft niet wordt opgelost. In FireFox en veel andere browsers gaat het helemaal goed.

Ja, irri hè?  :idiot2:

Ik heb internet explorer maar al vanaf heb begin en heb dit probleem niet eerder gehad.

Ik weet niet wat je bedoelt met 'snel beantwoorden veld'. Ik klik op 'citaat' rechts boven het bericht en kom dan in een veld waar ik kan typen en of het nou snel is of niet. Ik type wel redelijk snel ja.  :rofl:

Het is wel een uitgebreid veld met 'extra opties...' e.d. Misschien dat het je dan wat zegt.


#10 - 08-04-2010, 23:49:40

Ik heb trouwens ook een macbook. Zal het later daar eens op proberen, kijken of ik het probleem dan ook heb.
#11 - 08-04-2010, 23:53:55

Hoentje

Ik heb dit probleem overigens wel vaker gehad hoor, niet perse alleen nu na deze laatste update! Het is niet altijd zo, soms.
groet,
Monique
#12 - 09-04-2010, 09:03:13

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

xx
Scraps tot fotoalbum laten maken door Albelli: gaat het wel goed?

Gestart door Roos88 Gepost op Scraps afdrukken

18 Reacties
8773 Gelezen
Laatste bericht 13-08-2009, 16:04:09
door jumlai (Corrie)
xx
Nieuw, nee niet helemaal, maar LEUK!!!! Snuggle UP

Gestart door Anita Gepost op Nieuwe releases

2 Reacties
1261 Gelezen
Laatste bericht 18-03-2016, 16:57:56
door Eileen
xx
ben even beetje aan het prutsen maar begrijp iets niet

Gestart door t Gepost op Paintshop Pro (PSP)

1 Reacties
2276 Gelezen
Laatste bericht 11-12-2010, 08:44:32
door jumlai (Corrie)
xx
Helemaal leuk

Gestart door Anita Gepost op Forum/Galerie regels en helpdesk

2 Reacties
1988 Gelezen
Laatste bericht 13-07-2009, 20:32:52
door Henrike