Digiscrap Digitaal scrappen

wat een Oen ben ik

Conversatie gestart op Even voorstellen...

So sorry Toiny ik heb terug geschreven op jouw post naar mensen met me domme kop. Wou heel netjes bedanken voor het hartelijke welkom. So sorry dat was echt niet de bedoeling.
Er is hier veel aan de hand mijn hond van 7 jaar die moet Maandag een grote operatie hebben en daar ben ik aardig van in de war. Het is allemaal nieuw hier en hopelijk komt het niet meer voor.
 
Had dit terug geschreven aan monique op jouw plaats maar dat was niet eens voor mij bedoelt.
Misschien vinden de andere het wel leuk om te zien dus post ik het hier maar. In iedergeval heel veel dank voor het hartelijke welkom.

Wij hebben twee West Highland White Terriers en ze hebben allebij een website op dogster.com. Ik heb daar de eerste scrap gezet die ik gemaakt heb. Hier is de link voor de oudste Moshe: http://www.dogster.com/dogs/435923
en hier is die van Levi: http://www.dogster.com/dogs/495944

Wat knap van je Monique dat je kan ontwerpen. Ik heb grote bewondering voor mensen die ontwerpen kunnen.
Ben net pas begonnen met digital scrapping en ik denk niet dat mijn software goed is om te ontwerpen. Had een hartje van iemand gekregen in het klein. Heb het lijstje uitgeknipt de achter grond weg gehaald. Toen een nieuw achtergrond er in gedaan en ook twee foto's van mijn hondjes er op geplakt.  Het hartje vast gemaakt aan een riem van een hondje van een vriendin die heeft een meisjes hondje ook een Westie en wij hebben 2 jongens . Dat was mijn ontwerpje. 
Ik vond het leuk om te doen. Moest goed nadenken hoe moet dat nu. Het is gelukt en de foto heb ik  gestuurd naar haar . Ze vond het prachtigen en doet het op haar blz. Het totaal was een mooie blz.geworden
Hartelijk dank voor het welkom.
Hopelijk vind je het leuk om het te zien. Ik krijg nu huiswerk te doen met een clubje op dogster dat heet artistic expression elke week moeten we een paar fotos maken . Zo ben ik net aan digital scrapping gekomen. het was een opdracht.

Groetjes,

Yoka

Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=1234.0
#1 - 22-01-2009, 23:18:20

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter