Digiscrap Digitaal scrappen

Welkom bij Digiscrap => Even voorstellen... => Topic gestart door: Fryske op 04-05-2012, 11:06:24

Titel: Daar was ze weer!
Bericht door: Fryske op 04-05-2012, 11:06:24
Hallo allemaal,

En daar was ze weer als een duveltje uit een doosje :) Fryske is de naam en eigenlijk al heel wat jaartjes lid van deze groep. Helaas heb ik het laatste 1/5 jaar nogal wat dingen aan mijn hoofd gehad waardoor alles op schrappen en bloggen op een heel laag pitje kwam te staan.  De laatste keer dat ik hier was keek uit naar een kitje met ruwhaar teckeltjes die iemand voor me zou maken, omdat ik een challenge had gewonnen, maar helaas ik kwam niet meer op de site. Waarom nu wel weer, geen idee!?

In ieder geval kijk er naar uit om weer met iedereen een praatje te kunnen maken. Dagelijks zal ik hier niet zijn, maar ik doe mijn best! Echt waar  :blush:

Groetjes Fryske
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Hoentje op 04-05-2012, 11:38:12
Wat leuk Fryske, om jou hier weer te zien! Ik ken je nog wel, toen ik net begon met scrappen een paar jaartjes terug was je hier heel actief en vond ik het heel leuk dat je altijd zo fijn reageerde op mijn eerste layouts! Inmiddels al wat verder gevorderd ;) en zelfs aan het designen geslagen! Ik hoop dat je af en toe weer de tijd kunt vinden, het is nog steeds erg gezellig hier.  :yes:

groetjes,
Monique
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: pepeetje2104 op 04-05-2012, 11:38:58
Hee Fryske dat is lang geleden zeg, leuk je weer te zien  :yes:
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: nachtmol op 04-05-2012, 11:59:18
Ik heb je in mijn begintijd hier ook wel eens langs zien komen geloof ik, maar als je zelf net nieuw bent let je niet zo op wie wanneer en hoe vaak etc...

Maar leuk dat je je weg naar Digiscrap weer gevonden hebt! En gezellig is het hier inderdaad, dat blijft!
Neus maar eens rond, er staan leuke dingen op stapel (digiscrapevent in Maart volgend jaar, een heel weekend, maar een dag kan ook)!
En nu is het natuurlijk iNSD weekend, ook leuk als je spulletjes wilt scoren ;)
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Fryske op 04-05-2012, 13:18:26
Hey famkes, dank je wel voor het hartelijke welkom! Tja, ik kom net terug op het forum na even een rondgang langs de lootjes, wat een mooie dingen staan er allemaal weer! Als laatste ook even mijn eigen lootjes bekeken en ik moet zeggen met af en toe een brok in mijn keel.
December 2010 is mijn jonste zoon in zijn woonplaats Eindhoven, het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof. Gelukkig lichamelijk er niets aan overgehouden maar geestelijk....hij begint er ( nu pas ) weer een beetje bovenop te krabbelen. Op dit moment ligt onze heit ( vader) op sterven. Hij is vorige week thuis gekomen, dit was zijn grootste wens, en nu hebben we als kinderen de zorg op ons genomen. Met heel veel liefde, maar zwaar...... Er tussenin is ook van alles gebeurt maar gelukkig opgelost. Ik merkte aan mezelf dat ik de behoefte kreeg om weer te gaan scrappen, heb ik heel lang, op wat opdrachten na, niet meer gedaan. Het is een soort van je afschrijven, maar dan anders :-)  Misschien ga ik ook wel weer eens een template maken. Zal vast wel een goede therapie zijn. Even de zinnen verzetten!
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: nachtmol op 04-05-2012, 13:26:15
Nou, wat heftig! Dat is hem vast niet in zijn koude kleren gaan zitten, een gewapende straatroof hakt er heel erg in!!

Sterkte met jullie heit, het is idd zwaar om voor een ouder te zorgen die gaat sterven, het trekt een zware wissel op je hele gezinsleven en je hele doen en laten, maar je zult er later ook met een goed gevoel op terugkijken denk ik.
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Hoentje op 04-05-2012, 13:35:08
Heftige dingen voor een mens Fryske! Sterkte ermee en ik vind scrappen zeker een manier om de dingen van je af te kunnen zetten/schrijven!
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: pepeetje2104 op 04-05-2012, 14:21:58
oh dat is zeker heftig zeg voor je zoon en ik wens jullie veel sterkte met je vader.
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Guinevere op 04-05-2012, 15:43:02
Sterkte met alles en hopelijk vindt je hier en met het scrappen wat ontspanning.
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Ren op 04-05-2012, 17:43:09
Dat is zeker heftig allemaal. Heel veel sterkte met alles!!

Ik herinner me jouw inderdaad nog wel van toen ik hier pas was. Leuk dat je er weer bent en veel plezier!
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Henrike op 04-05-2012, 19:07:30
Hoi Fryske! Fijn dat je ons weer hebt gevonden, hopelijk zien we ook weer snel
iets van je scrapcreaties terug, vond ze voorheen echt prachtig en gebruik ook nog
regelmatig templates van je!
Maar wat heb je veel meegemaakt de laatste tijd!
Sterkte met je vader!

Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: bublefish op 04-05-2012, 19:47:52
Hallo Fryske, wat leuk dat je ons weer gevonden hebt!! Wat heftig allemaal. Hopelijk krijg je weer plezier in het scrappen en kunnen we je mooie creaties weer bewonderen. Heel veel sterkte met je vader!!
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: Anita op 04-05-2012, 20:53:17
Heee hoi Fryske,

Van harte welkom terug!! Wat fijn dat je hier even een berichtje plaatst, en mooi dat je het scrappen weer op gaat pakken, geeft veel afleiding vind ik. Wat heb je een boel meegemaakt en nu met jouw vader, ook een zware tijd. Heel veel sterkte Fryske.
Titel: Re: Daar was ze weer!
Bericht door: fenny op 04-05-2012, 21:44:48
Ik weet uit ervaring dat het een tijdje té moeilijk kan zijn om te scrappen, maar ik heb zeker ervaren hoe fotobewerken zéker ook vérwerken is.
Je kunt zo veel gevoel kwijt in het scrappen. en dan maakt het niet uit wat een ander er van vindt, jouw gevoel in beeld brengen, dat voelt heel goed!
Sterkte!