Digiscrap Digitaal scrappen

Archief => Oude uitdagingen => Prullenbak => Digiscrap Uitdaging => Topic gestart door: Vincent op 28-01-2014, 14:24:59

Titel: Digiscrap Uitdaging - Voorwaarden en regels
Bericht door: Vincent op 28-01-2014, 14:24:59
De Digiscrap uitdaging is een maandelijkse creatieve uitdaging. Voor deze uitdaging stellen Digiscrap Designers digiscrap materiaal beschikbaar en bedenken eveneens de bijbehorende opdracht. Leden van Digiscrap kunnen onbeperkt meedoen aan deze uitdaging. Nieuwe leden zijn hiervoor uiteraard ook welkom!

Het indienen van meerdere ontwerpen is toegestaan. Jouw ontwerp moet geplaatst worden in de galerie met de bijbehorende zoekwoorden. Dit staat altijd uitvoerig beschreven in de uitdagingstekst. Lees dit dus goed door!

Het winnende ontwerp wordt gekozen door een jury met daarin de organiserende designer(s), Digiscrap Fotoservice en de beheerders van Digiscrap. Er wordt gekeken of je aan de opdracht hebt voldaan en natuurlijk wordt er gekeken naar jouw inzet en creativiteit. Ook telt de mening van de leden mee bij het kiezen van de winnaar! Plaats jouw reacties bij de ontwerpen en geef ook sterren! De sterren kunnen doorslaggevend zijn bij een gelijke stand. Laat dus in de galerie zien wat je ervan vindt!

Met deze uitdaging kun je ook prijzen winnen. De hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door Digiscrap Fotoservice (http://fotoservice.digiscrap.nl). Kijk voor de betreffende prijs in het uitdagingen topic! Naast de eerste prijs worden er ook kortingsvouchers van de Digiscrap designers en de Digiscrap Fotoservice weggegeven.

Op de website vind je een overzicht van alle inzendingen:
Digiscrap Uitdaging overzicht (http://digiscrap.nl/digiscrap-uitdaging-overzicht)
In dit overzicht staat het ontwerp met de hoogste waardering (meeste sterren) bovenaan. Let wel: dit betekent niet dat je al hebt gewonnen. Het oordeel van de jury is bepalend en de sterren kunnen meehelpen maar zijn niet bepalend.

Wij wensen jullie heeft veel creatief plezier!
Titel: Re: Digiscrap Uitdaging - Voorwaarden en regels
Bericht door: aliba2 op 17-05-2015, 23:32:13
De link naar het overzicht van de inzendingen voor de uitdaging toont alleen de inzendingen van de december uitdaging.
Titel: Re: Digiscrap Uitdaging - Voorwaarden en regels
Bericht door: Vincent op 18-05-2015, 09:34:28
De link naar het overzicht van de inzendingen voor de uitdaging toont alleen de inzendingen van de december uitdaging.


Dankjewel dat je dit even melde! Ik heb het aangepast zodat vanaf nu iedere maand de juiste layouts weergegeven worden!