Digiscrap Digitaal scrappen

Terugkijken op het Digiscrap Event 2013!

Conversatie gestart op Digiscrap Event

Het was echt ontzettend gezellig gisteren  :clap1:! Leuk om alle bekenden weer te zien, maar ook gaaf om nieuwe mensen te ontmoeten. De dag was voorbij voor ik er erg in had. Heerlijk om  wat nieuwe dingen geleerd te hebben van Corrie, waar ik de komende tijd mooi mee kan oefenen. Ook de fotografieworkshop van de neef van Erica was erg leerzaam! En dan nog dat heerlijke pastabuffet .... Ik heb ontzettende bewondering voor Jeanine; het was gewoon allemaal zò lekker. Naar de organisatie toe ... Erica, Debby & Jeanine en natuurlijk alle andere mensen die ook geholpen hebben ... een ontzettend dikke pluim  :good1:, want het was ècht tot in de puntjes verzorgd!!!  :byebye1:

Helemaal mee eens!! En de zondag er achteraan..............toppie!! :good1: :good1:
#16 - 11-03-2013, 09:37:40
groetjes Corrie

Ik zit nu de dvd te bekijken. War zit ook die prima verzorgd in elkaar. En dan ook nog kortingbonnen. Ik ga er zeker van gebruiken.

Klazien
#17 - 11-03-2013, 10:04:38

nachtmol

Wat was het leuk en beregezellig om iedereen weer te zien op het event en ook nieuwe gezichten te mogen begroeten!! Ik heb genoten met een grote G!

Dank voor jullie complimenten voor mijn kookkunst. Het was de eerste keer dat ik voor zo'n grote groep mensen ging koken en ik vond het leuk!! Volgend jaar doe ik het zo weer en dan uiteraard met een ander menu!  :smiley_cooking: En dan neem ik mijn eigen scherpe messen mee! Voor de snijders een hele verbetering, want die hebben deze keer alles met botte mensen tot hapklare brokjes moeten snijden, mijn complimenten aan Diane, Maya en Jopke!! Dat was geen gemakkelijk karwei! En Diane en Maya, ik vond het leuk zo even een poosje met een klein groepje in de keuken te staan en te kletsen en elkaar iets beter te leren kennen! Leuk dat jullie er waren!

Dank ook aan Erica voor de geweldige gestructureerde boodschappenlijsten (en andere lijsten ook natuurlijk)! Die waren een grote hulp bij het doen van de inkopen!
Dank aan Debby voor het samen met mij doen van mijn boodschappendeel in de toch wel ietwat ongestructureerde C1000 van Vaassen en voor de lol die we hadden! :good1:
Dank aan Cor, de lijm in het geheel, jij hield alles in de gaten, zorgde dat de koffie en thee op tijd klaar was en eigenlijk dat alles op rolletjes verliep op voedsel- en afwasgebied. Dat karretje leek soms wel aan je vastgeklonken te zitten!
Jopke, sorry dat je een nacht hebt moeten vluchten voor mijn gemurmel en gesnurk 's nachts. icon_redface :blush: Mooi dat de oordoppen de tweede nacht toch wel iets gedempt hebben van mijn nachtelijke geluiden...;)

Dank ook aan Sander, die op zo'n korte termijn een workshop fotografie in elkaar heeft gezet! Hij wist het pas een krappe week van te voren dat ie 'aan de bak' moest zaterdag. En het was een super workshop!  :good1:
Jammer dat het weer niet mee wilde werken...ik las vanmorgen zelfs dat net die zaterdag het eerste etmaal ooit was waarop het echt 24 uur onafgebroken regende...

Dank ook aan Jopke, Erica, Corrie, Berna, Anja en Debby voor jullie workshops! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

Dank ook voor iedereen die haar taak (en sommigen deden hier en daar nog wat extra's) van de corveelijst heeft gedaan! Zonder jullie hulp was het niet zo geweldig verlopen!!
Hoe klein je taak ook was. Hij was niet onbelangrijk! We hebben het pand achter kunnen laten zoals we het aantroffen, helemaal goed!! :good1:

En natuurlijk ook dank aan alle leden, designers en zelfs niet leden dat jullie je hebben aangemeld!! Zonder jullie had dit niet zo'n leuk en succesvol weekend kunnen worden! We moesten toch een bepaald aantal aanmeldingen hebben om de kosten te kunnen dekken van zowel de huur (= veel geld) van het pand en alle eten en drinken (= ook veel geld) :smiley_hungry: (en alles wat er verder nog bij komt kijken).
We hadden het eten en drinken ruim ingeslagen, omdat we niet goed in konden schatten was er nodig is voor zo'n grote groep mensen en we wilden natuurlijk niemand met honger laten vertrekken. Voor volgend jaar weten we nu waar we wat scherper in kunnen kopen.

Dan als laatste, er is een muis achtergebleven. Deze zat aan mijn laptop, maar hij is niet van mij.
Degene die een muis mist kan via de pm contact met mij opnemen.

#18 - 11-03-2013, 11:45:36

Ik wil hier nog één keer reageren,
het was een super weekend en allemaal bedankt. Ik heb genoten van alles en iedereen tot volgend jaar.
#19 - 11-03-2013, 12:01:01

Als ik dat allemaal zo lees dan heb ik wel iets gemist geloof ik. De accommodatie en organisatie was dus perfect en fijn dat iedereen zo heeft genoten. Ik heb al 'n aantal foto's kunnen bewonderen en het ziet er inderdaad perfect en heel gezellig uit!

Helaas kon ik er niet bij zijn en het bleek ook nodig dat ik bij Bas ben gebleven afgelopen weekend. Dus ben ik achteraf ook zeker blij dat ik thuis ben gebleven maar volgend jaar probeer ik er gewoon weer bij te zijn!
#20 - 11-03-2013, 13:19:19
Droom niet je leven,
Leef je droom!

nachtmol

Heel jammer dat je er niet bij kon zijn Vincent, je hebt zeker wat gemist! Maar ook wel begrijpelijk dat je niet kon komen! Ik hoop dat het met Bas wat beter gaat nu!! Geef hem maar een dikke knuffel van mij!

En volgend jaar ben je er gewoon weer bij hoor!!
#21 - 11-03-2013, 13:26:48

MaiGaz

Jeanine, wat heb je dat allemaal mooi verwoord!  :good1:

Sander heeft het ook erg leuk gevonden om de fotografie workshop te geven.
Ik was ook heel blij dat Cor erbij was want wat heeft hij ons veel werk uit handen genomen!

Vincent, zo jammer dat je er niet bij kon zijn maar heel begrijpelijk dat je bij Bas bent gebleven. Volgend jaar hopelijk beter!

Corrie, leuk die banner  :clap1:

Klazien, ik vind het zo leuk hoe enthousiast je over alles bent. Bedankt voor de complimenten!
#22 - 11-03-2013, 13:55:51
« Laatst bewerkt op: 11-03-2013, 15:20:29 door Erica »

nachtmol

Ik vond het helemaal geweldig dat Sander de workshop fotografie kon doen!

En alles wat Cor heeft gedaan was onbetaalbaar! Die hield alles zo goed in de gaten, en hij heeft ons idd heel veel werk uit handen genomen, werk wat we er niet eens bij hadden kunnen doen als organisatie denk ik...dus helemaal SUPER!!
#23 - 11-03-2013, 14:05:37

Ja het was echt goed geregeld dus dikke pluim dames  :good1:
En Cor (die hoort bij jou toch Erica ?) ja die heeft echt veel gedaan, volgens mij weet hij nu helemaal hoe hij het afwas personeel aan het werk krijgt  :clap1: haha ik moest die afwas machine inruimen ( ik heb thuis niet eens een afwasmachine) dus dat was klungelen. Gelukkig was er ineens iemand die wist hoe je die spoelslang ding kraan moest gebruiken dus Peet peerde em gelijk  :rofl: haha maar ik heb me op andere plekken wel nuttig gemaakt hoor.

Ik ben blij dat ik op het laatst toch nog ben gekomen.
En volgend jaar kom ik zeker weer ... Enne dan blijf ik echt slapen haha of snurken  :embarrass:
#24 - 11-03-2013, 14:35:15

MaiGaz

Ik moest zo lachen om dat gezicht van Simon (de beheerder) toen Debby zei dat we tijdens het opruimen alleen een muis gevonden hadden....... :rofl:
Ja, we hadden last van muizen...................................computermuizen  :laugh:
#25 - 11-03-2013, 14:38:25
« Laatst bewerkt op: 11-03-2013, 15:12:47 door Erica »

nachtmol

Ja, dat was echt komisch, hij zag ze al liggen daar beneden denk ik.... :rofl: hij verschoot helemaal van kleur!

#26 - 11-03-2013, 14:42:20

MaiGaz

@ Petra: ja hoor, Cor hoort al ruim 26 jaar bij mij  :yes:
Debora was inderdaad heel erg handig met al die apparatuur. Bij de uitleg van Simon op vrijdag haakte ik al na één instructie af  :smiley_toohot:, en toen moesten we nog met de uitleg van de vaatwasser beginnen.....

Hebben jullie nog meegekregen dat Cor op zondagmiddag voor de laatste keer koffie ging zetten, even later terugkwam en dacht: hè hoe kan dat nou, ik had hem toch aangezet?!?! De koffie (24 koppen....) bleek echter op de vloer te liggen want hij was vergeten de kannen eronder te zetten  :rofl:...toen heeft hij dus een half uur op z'n knieën gelegen om alles op te dweilen..... :smiley_girlgiggle: geen koffie dus meer voor het vertrek!  :wave:
#27 - 11-03-2013, 14:47:01
« Laatst bewerkt op: 11-03-2013, 20:12:09 door Erica »

Hoentje

Ik zit hier ook nog na te genieten en duik snel op de bult foto's die ik heb gemaakt tijdens dit geweldige weekend zodat ik ze in de galerie kan plaatsen. Jeanine jij hebt het precies zo verwoord als ik ook zou doen! Het was super geslaagd en super georganiseerd! Ook mijn dank nog even extra aan Cor die dit hele weekend op de achtergrond zo geweldig voor ons heeft gezorgd, bedankt Cor! (het koffie incident was wel wat sneu voor je.... ;) ) En natuurlijk aan Jeanine die op wonderbaarlijke wijze het voor elkaar heeft gekregen om voor zo'n grote groep zo'n lekkere maaltijd op tafel te toveren, helemaal knap als dit voor het eerst voor je was, wow!!! Ik heb ook alleen maar positieve geluiden gehoord om mij heen, ook over de workshops. Erg leuk dat Sander nog een workshop fotografie voor ons heeft gedaan. Ook die werd erg gewaardeerd door veel mensen die er toch veel van hebben opgestoken en dat is natuurlijk erg fijn om te horen dat het zo'n leerzaam weekend is geweest!

We vonden het erg jammer dat jij er door omstandigheden niet bij kon zijn dit keer Vincent, je had je er ook erg op verheugd om iedereen (weer) te ontmoeten maar ik heb je denk ik wel een beetje op de hoogte gehouden door op Facebook elke keer wat impressies neer te zetten zodat je toch een beetje mee kon genieten;) Je was er toch nog een 'beetje' bij, want Jopke heeft zelfs nog een workshop gegeven met jouw foto als voorbeeld....  :surprise:  :smiley_girlgiggle:

Iedereen nogmaals bedankt voor het geweldig leuke, gezellige en leerzame weekend!
#28 - 11-03-2013, 14:59:04

bublefish

Ook ik zit nog even na te genieten van dit geweldige weekend. Wahhh, wat was het waanzinnig gezellig. Veel geleerd, veel inspiratie opgedaan en veel gelachen. Wat ontzettend leuk om iedereen bekend en onbekend (weer) te ontmoeten. Het was een prachtige locatie en wat was alles geweldig georganiseerd :good1:

Jeanine het eten was uit de kunst. Geweldig dat je zo lekker gekookt hebt voor zo'n grote groep!! Cor, jij ook bedankt voor alle goede zorgen. Volgens mij heb je bijna niet gezeten. Wat ontzettend fijn dat Sander de workshop fotografie heeft kunnen geven en wat deed hij het goed!!

Kortom iedereen super bedankt voor dit geweldige weekend.

#29 - 11-03-2013, 18:29:25

@ Erica, dat van de 'mislukte' koffie had ik niet meegekregen. Maar wel super dat Cor zo goed voor ons zorgde.
En de fotografie workshop van Sander vond ik ook geweldig. Het zat prima in elkaar en hij bracht het heel natuurlijk. Alsof hij dat al jaren doet. Natuurtalent!
#30 - 11-03-2013, 20:09:16

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

xx
Fotoalbum van het Digiscrap Event 2013

Gestart door jumlai (Corrie) Gepost op Digiscrap Event

9 Reacties
2952 Gelezen
Laatste bericht 04-04-2013, 19:36:51
door oudedame17
xx
Deelnemers Digiscrap Event 2013

Gestart door MaiGaz Gepost op Digiscrap Event

0 Reacties
7673 Gelezen
Laatste bericht 19-04-2012, 11:28:40
door MaiGaz
xx
Foto's Digiscrap Event 2013

Gestart door Hoentje Gepost op Digiscrap Event

12 Reacties
4583 Gelezen
Laatste bericht 20-03-2013, 20:49:20
door Monique1971
thumbup
POLL DIGISCRAP EVENT 2013!!

Gestart door nachtmol Gepost op Digiscrap Event

41 Reacties
10103 Gelezen
Laatste bericht 13-04-2012, 17:21:12
door nachtmol