login
Digiscrap Digitaal scrappen

Digiscrap Choice Challenge November/December 2020

Conversatie gestart op Digiscrap Choice Uitdagingen

Digiscrap Choice Uitdaging
*english below*

We hebben een gloednieuwe Digiscrap Choice gemaakt voor november/december, dus ook weer een nieuwe DC uitdaging. En die uitdaging is eenvoudig: Maak een mooie layout met Digiscrap Choice materiaal.

Voor wie nog niet zo bekend is met onze Digiscrap Choice, het concept is als volgt. Alle designers werken met hetzelfde kleurenpalet om hun producten te ontwerpen, zodat ze onderling allemaal met elkaar te combineren zijn. Vind je de papers van de ene designers leuk en de wordart van een andere designers, dan passen ze uitstekend bij elkaar, omdat ze met dezelfde kleuren gemaakt zijn. Zo kun je zelf je eigen Digiscrap Choice samenstellen.
 


Als start krijg je van ons deze keer een quickpage gemaakt met een combinatie van de verschillende Digiscrap Choice producten.
We dagen je uit om aan deze quickpage niet alleen een foto toe te voegen, maar ook nog enkele extra elementen. Dat kan uit de huidige Digiscrap Choice zijn, maar mag ook van oudere DC's zijn. 
Laat hieronder of in een pb weten dat je mee wilt doen aan deze Quickpage uitdaging en ik stuur je een downloadlink. We gaan ervan uit dat je ook echt aan de uitdaging meedoet als je de Quickpage download.


Hier mijn voorbeeld. Aan de quickpage heb ik nog items toegevoegd uit Autumn Movies van Happy Scrap Arts, Memorylane van Centani, Winter Fair en Quietness (DC nov2018) van Anja Wens Designs.

De regels voor deze uitdaging:
- Voor de Digiscrap Choice uitdaging, moet je layout minstens 75% Digiscrap Choice en/of Dutch Choice producten bevatten. Het mogen alle Digiscrap (Dutch) Choice producten zijn, zolang ze op dit moment nog in de winkel staan.
- Post je layout in de gallery en vermeld in de bijschrijving welke producten je hebt gebruikt. Kopieer daarna de code die onder je layout, achter "BB Medium Image Code" staat, en plak die in een bericht hieronder.
- De Digiscrap Choice November/December Uitdaging loopt tot en met 31 december 2020 (middernacht standaard europese tijd).
- Voor elke uitdaging moet je een nieuwe layout maken. Je kan geen oude layouts of een layout voor 2 verschillende uitdagingen gebruiken.

Veel scrapplezier!

*english text*

Digiscrap Choice Challenge

We have created a brand new Digiscrap Choice Collection for september/oktober and so we have a new coordinating DC Challenge. And that challenge is simple: create a beautiful layout using Digiscrap Choice designs.
 
For those of you who are not familiar with the Digiscrap concept, this is how it works. All designers use the same colour palette to create their products, which makes it easy to combine them. Do you like the papers of one designer and the wordart of another designer, you can easily mix them because the colours match perfectly. That way you can create your own Digiscrap Choice Collection.


 
As a starter for this months challenge we give you a quickpage created with papers and elements from all the DIgiscrap Choice November/December 2020. We challenge you to not only add a picture to the quickpage, but to add extra elements from our latest or one of our older Digiscrap Choice Collections.
Leave a reaction or drop me a pm and I will send you the downloadlink. Of course we do expect you to join the challenge when you download the QP.


This is my layout. To the quickpage I have added elements from these kits: Autumn Movies by Happy Scrap Arts, Memorylane by Centani, Winter Fair and Quietness (DC nov2018) by Anja Wens Designs.


The rules for this challenge:
- To participate in our Digiscrap Choice Challenge you need to use at least 75% Digiscrap Choice and/or Dutch Choice products. All Digiscrap (Dutch) Choice products are okay, as long as they are still available in our shop.
- Post your layout in the gallery and credit the products youve used in the description box. Then copy the code below you layout that says "BB Medium Image Code", and paste that code in a reply to this post.
- The Digiscrap Choice Challenge November/December ends by 31 December, 2020 (midnight european standard time).
- Remember to create a new layout for each challenge. You can not use layouts for multiple challenges.

Lots of scrap fun!


Linkback: https://digiscrap.nl/index.php?topic=8327.0
#1 - 07-11-2020, 11:40:44
Doe je mee aan mijn Template Challenges? - Anja Wens Designs - Would you like to join my template challenges?

Mooie QP.
Wat me tegenhoud bij dit soort uitdagingen zijn de regels.  Ik begrijp natuurlijk waarom ze er zijn maar ben eerlijk gezegd te lui om na te zoeken of de kit nog in de winkel is, het percentage gebruikte spullen berekenen en wat de herkomst van mijn materiaal is.  Ik weet dat t op meerdere scrapsites zo werkt. Deze mijdt ik ook zo veel mogelijk.  Digiscrap was altijd een heel toegankelijke site. Jammer dat t anders is maar nogmaals ik begrijp t wel vanuit commercieel oogpunt. (En persoonlijk heb ik, door t ct gebeuren heel wat recent materiaal  maar mss verklaard het waarom er niet zo veel gepost is.)
#2 - 04-01-2021, 15:28:36

Ik kan me wel vinden in jou gedachten, ook ik ben voor het eerst begonnen met dit topic en het lijkt me super om te doen.
Heb de link gekregen om het materiaal te gebruiken maar nog niet bevestigd.
Wil eerst een zipje uit de shop kopen om een creatie er van te maken, maar......
Ik heb wel eens uit de shop iets gekocht maar dat is lang geleden, nu opnieuw geprobeerd en mislukt.
Ik kom telkens in een "loop" terecht als ik mijn ww  wil vernieuwen......mijn vorige is kwijt.
Ik hou van uitdagingen maar soms is het een beetje vaag wat betreft de 75% wat je erbij moet gebruiken.
Verder vind ik het een super site en ik kom hier graag als de tijd het toelaat maak ik ook leuke creaties.
Lenie
#3 - 05-02-2021, 11:50:19

Ik reageer even in 2 delen @Hema70 anders wordt het zo'n lap tekst.

Ik kom telkens in een "loop" terecht als ik mijn ww  wil vernieuwen......mijn vorige is kwijt.

Als je eerder ooit iets in de winkel hebt gekocht (en met hetzelfde e-mail adres was geregistreerd als je nu wilt gebruiken) dan is het heel simpel, Lenie.

Klik op Winkel/Shop in de balk bovenaan het forum (je ziet Forum, Designers, Contact en dan Winkel/Shop)

In deze winkel omgeving klik je op My account bovenaan en dan kies je 'login'
 
1 change password.jpg


Je krijgt dan onderstaande te zien.
 
2 change password.jpg

Vul in het rechterveld alleen je e-mail adres in en kies Forgotten Password . Je krijgt dan een e-mailtje met een link. Die gebruik je dan om je wachtwoord te vernieuwen.

De eerstvolgende keer in de winkel omgeving vul je het rechterveld dan opnieuw in met je e-mail adres en het door jou gekozen wachtwoord in het Password veld. Dan zou het moeten lukken.

---
Als je een ander e-mail adres wilt gebruiken, ziet het systeem je als geheel nieuwe klant. Dan kies je in plaats van het rechterveld met 'Returning Customer'  het linkerveld 'new customer'.
 
2 change password.jpg

Dan krijg je een veld met alle informatie die je moet invullen.

Mocht het dan nog steeds niet lukken dan kan @Vincent je vast helpen!


#4 - 05-02-2021, 12:34:23
Bijlagen:

Ik kan me wel vinden in jou gedachten, ook ik ben voor het eerst begonnen met dit topic en het lijkt me super om te doen.
Ik hou van uitdagingen maar soms is het een beetje vaag wat betreft de 75% wat je erbij moet gebruiken.

Deze uitdaging is niet van mijn hand maar kan hier wel iets over vertellen. Of ik ben zo brutaal om dat te doen  :oohja:

Verschillende designers hier vinden het leuk om uitdagingen te maken maar voor niets gaat de zon op... Het kost een hoop tijd en energie om spullen te maken, website te beheren en de uitdagingen te maken en zij geven daarbij ook nog gratis spullen weg.
Een belangrijke reden voor designers om hier toch energie in te stoppen is om meer mensen naar de site te trekken. Dan hopen we natuurlijk mensen te inspireren, maar ook dat ze spullen zien van anderen (en denken: Die wil ik ook!) en dat ze eens een kijkje nemen in de winkel en wat kopen. Dat zijn tenslotte onze inkomsten.

De meeste uitdagingen hier werken met freebies en stellen geen extra eisen (bijvoorbeeld dat je alleen maar Digiscrap producten mag gebruiken voor de uitdaging). Het kost de mensen hier dus vooral veel tijd en moeite.
Deze uitdaging is eigenlijk een van de weinige uitzonderingen bij Digiscrap waarbij wel eisen worden gesteld aan wat gebruikt mag worden op een layout. Bij veel andere shops is het zo, dat je bij eigenlijk iedere uitdaging minimaal 50% van hun producten moet gebruiken. Het is natuurlijk een beetje bedoeld in de hoop dat mensen wat kopen. Zo simpel is het.

Die 75%... daar moet je niet te zwaar aan tillen (nogmaals: Het is niet mijn uitdaging... maar kan me eigenlijk niet voorstellen dat @Anja Wens  hier anders over denkt en anders hoor je het wel  :smiley_girlgiggle: ). Het is echt niet zo dat als jij 56 elementen gebruikt dat we hier gaan zitten tellen hoeveel er daarvan van Digiscrap Designers zijn en hoeveel er nu nog in de winkel staan. We hebben wel wat beters te doen allemaal denk ik zo. En jij vast ook. Ik denk dat je het moet lezen als 'gebruik vooral actuele producten van Digiscap en het liefst zo veel mogelijk.'
En in dit geval ging het dan om Digiscrap Choice producten, geen Digiscrap producten in het algemeen.

Maar ik denk ook dat we jullie kritiek ter harte moeten nemen. We zijn natuurlijk maar een kleine winkel en de klant is koning... We vinden het leuk om jullie uitdagingen te bieden (althans... een aantal designers vind dit leuk  ;) ) maar het moet wel aansluiten bij de doelgroep.

Hoe dan ook is het fijn als mensen die hier komen, af en toe eens een kijkje willen nemen in de winkel. Zeker die van de designers die zo hard hun best doen om voor jullie iedere maand freebies te maken en leuke uitdagingen te verzinnen (Anja Wens en Eileen van Happy Scrap Arts). Dat zou ik ze wel echt gunnen  :yes:

Dus ook een vraag aan jullie: Wat vinden jullie vooral leuke uitdagingen? Dat helpt Anja en Eileen vast veel!

En vind je uitdagingen leuk maar kun je niet een paar euro missen ?
De uitdagingen met een eis voor Digiscrapproducten kun je soms ook maken met freebies.
Draag je Digiscrap een warm hart toe maar kun je de designers niet sponsoren? Je kunt wel je layouts die je eerder gemaakt hebt met hun producten posten op je social media met een verwijzing naar Digiscrap en de designer van wie de producten zijn. Of familie en vrienden verwijzen naar Digiscrap. Dat is ook fijne reclame en helpt ons enorm!

Nou heel verhaal.  Hou vooral het scrap-plezier erin, dat is het allerbelangrijkste; niets moet voelen als een verplichting natuurlijk!   :good1:
#5 - 05-02-2021, 13:04:17

Print

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


* Share Topic

Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via twitter

* Similar Topics

thumbup
Digiscrap Choice november / december 2020

Gestart door Vincent Gepost op Nieuwe releases

5 Reacties
9140 Gelezen
Laatste bericht 07-11-2020, 22:12:05
door Anja Wens
xx
Digiscrap Choice Challenge Jul/Aug 2020

Gestart door Anja Wens Gepost op Digiscrap Choice Uitdagingen

1 Reacties
7722 Gelezen
Laatste bericht 04-08-2020, 08:50:03
door Eileen
xx
Digiscrap Choice Challenge September/Oktober 2020

Gestart door Anja Wens Gepost op Digiscrap Choice Uitdagingen

3 Reacties
9312 Gelezen
Laatste bericht 09-09-2020, 17:56:08
door Eileen
thumbup
Digiscrap Choice november / december 2021

Gestart door Vincent Gepost op Nieuwe releases

2 Reacties
3379 Gelezen
Laatste bericht 07-11-2021, 14:36:01
door Anja Wens