Digiscrap Dutch Choice

ingestuurd door: Vincent Datum: 12-02-2013, 13:33:29 Bekeken: 5138


De Digiscrap Dutch Choice is een maandelijks terugkerend item op Digiscrap, Digitaal scrappen.

De Digiscrap designers maken gezamenlijk en met hetzelfde kleurenpalet iedere maand een groot aantal producten die totaal verschillend zijn, maar wel allemaal in dezelfde kleurstelling. Hierdoor wordt het Digitaal scrappen en het persoonlijk maken van jouw fotoboeken nog leuker en vooral makkelijker!! De bedoeling van de Dutch Choice is dat je zelf kunt combineren en jouw favoriete pakket samen kunt stellen met producten van de verschillende Digiscrap designers die dan perfect bij elkaar passen. Alle Dutch Choice producten zijn uiteraard ook allemaal apart verkrijgbaar in de winkel.

Met deze Dutch Choice producten maak jij jouw persoonlijke of professioneel ogend fotoboek, canvas aan de muur of hele mooie ansichtkaarten voor Kerstmis, de geboorte van een kind, of een verjaardagsuitnodiging.....

Natuurlijk zijn alle Dutch Choice producten heel goed te combineren met alle andere producten in de Digiscrap Winkel.

Alle materialen van de Dutch Choice vind je natuurlijk in de winkel: http://winkel.digiscrap.nl/Dutch-Choice/ en door te zoeken in de galerie op Dutch Choice vind je veel van de prachtige ontwerpen waaraan je kunt zien dat Digitaal scrappen en jouw fotoboek een perfecte combinatie is!

Combineer naar hartenlust en daag jezelf uit!

Waardering: Dit artikel is nog niet gewaardeerd.

Reacties